}

Darček pre pani učiteľku

Hľadáte vhodný darček pre pani učiteľku? Z našich titulov určených špeciálne pre učiteľky MŠ a ZŠ si určite vyberiete!

Venujte pani učiteľke darček, ktorý bude zároveň praktickou pomôckou v jej práci na dlhý čas! Napríklad našu najčerstvejšiu novinku:

   Predstavenia nielen pre deti… zbierka scenárov na rôzne príležitosti pre deti predškolského veku.

Obr.22

Kniha obsahuje 24 veršovaných scenárov a 18 originálnych piesní pre deti. Ak sa rozhodnete pre tento titul, Vaša pani učiteľka získa krásnu a praktickú publikáciu, z ktorej bude môcť čerpať inšpiráciu po celý školský rok.

Venuje sa Vaša pani učiteľka výučbe anglického jazyka? Ak áno, všimnite si naše novinky určené špeciálne pre angličtinárov:

Finger Rhymeshry s riekankami podporujúce výučbu anglického jazyka.

Finger_obal_1

Táto praktická brožúra obsahuje až 52 riekaniek a aktivít s anglickým jazykom. Nielen učitelia, ale aj rodičia (ktorí chcú začať s výukou angličtiny už doma), v nej nájdu rôzne hry, ukazovačky a ďalšie inšpirácie zamerané na získavanie základných znalostí tohto jazyka.

V knihách COME AND PLAY WITH ME a SING ALONG ALL YEAR LONG zasa nájdete deťmi milované a obľúbené pesničkové ukazovačky - ako inak, v anglickom jazyku. Originálne melódie a texty piesní spojené s pohybom a znázorňovaním zaručene naučia aj najmenšie deti základy angličtiny a pomôžu učiteľom vytvoriť radostnú atmosféru na každej hodine…

Sing+Come2

Vyberte si z našej ponuky už dnes!